Kopparbo

Cyprus 2019

Kårläger på Kopparbo, Dalarna

Bli scout nu

Nu är det dags för Kårläger på Kopparbo i Dalarna. Det kommer bli en vecka med äventyr, nya vänskaper och massor med härlig scouting. Visst vill du och dina vänner följa med? Exakt vilket program som kommer erbjudas kommer vi få veta mer om under våren men räkna med att vi kommer gå Pionjärspår, paddla, bada, uppleva lägerbål, klättra klättervägg och mycket annat!

LÄGERBREV II (uppdaterad 2019-06-03)

Ladda ner senaste informationen här:
Lägerbrev II
Utrustningslista

LÄGERPERIOD & KOSTNAD

Spårare
7 augusti-10 augusti
1800 kr

Upptäckare
5 augusti-10 augusti
2500 kr

Äventyrare
3 augusti-10 augusti*
2900 kr

Ledare
enligt överenskommelse
0 kr

Förälder/utmanare
enligt överenskommelse
600 kr

*Söndag den 11 augusti har vi materielvård av vår lägerutrustning i Rotundan som vi vill att alla äventyrare som kan är med på.

ANMÄLAN & BETALNING

Betalning sker till PG: 458230-0 eller Swish: 123 419 53 19
Första inbetalningen på 500 kr (för förälder/utmanare 100 kr) ska vara betald senast 2019-03-31.
Resterande belopp ska vara betalt senast 2019-05-31. Ange deltagarens namn, avdelning och sommarläger som betalningsmeddelande.

Anmälan ska även göras skriftligt samtidigt som första betalningen på https://tinyurl.com/kopparbo2019
På anmälningssidan loggar man på med sitt medlemsnummer och lösenord.

Om du som förälder vill anmäla dig gör detta med registrerings knappen under “Ny extern användare: Enstaka deltagare”

TRANSPORT, UTRUSTNING & ANNAT PRAKTISKT

I lägeravgiften ingår mat, program och transport till och från lägerplatsen.
Vi kommer att skicka ut en utrustningslista och mer lägerinformation i lägerbrev 2.
Lägerbrev 2 beräknas skickas i april.

FÖLJ MED SOM FÖRÄLDER ELLER UTMANARE

Du som förälder eller utmanare är hjärtligt välkommen att hänga med, kanske blir ni ett gäng som kan tänka er att hjälpa till med att hålla i matlagningen, hjälpa till att köra ut lägermaterial eller varför inte vara med som ledare till en av avdelningarna? Lägret är fullbokat så om vi blir fler än vi har föranmält har ordinarie ledare förtur att följa med.

FÖRÄLDRAMÖTE

Vi kommer att ha ett föräldramöte den 26 mars kl 18:45 och den 27 mars kl 18:45 på Scouternas rikskansli i Örnsberg (Instrumentvägen 19) . Där kommer vi informera mer i detalj om lägret och svara på era frågor.

FRÅGOR

Allmänna frågor kan besvaras av dina ledare annars kan du kontakta:
lager@ornsberg.org

HÄLSODEKLARATION

Under lägret behöver vi ha en hälsodeklaration på alla deltagare för att kunna göra upplevelsen så trygg som möjligt.
Inför varje läger vill få in en ny hälsodeklaration, detta för att vi inte sparar dessa mellan läger.

Om man inte har valt att fylla i hälsodeklaration under anmälan behöver
man sända in det på papper istället. Man kan ladda ner hälsodeklaration
med denna länk http://bit.ly/1NvBz9E

Posta sedan hälsodeklaration till:
Örnsbergs Scoutkår
c/o Kristian Nyquist
Doktor Widerströms Gata 8 lgh 1201
129 54 Hägersten

Handlingen är konfidentiell och kommer att förstöras efter lägrets slut.
Namn, personnummer, adress, och
anhörig/målsmans uppgifter kan komma att kontrolleras mot vårt
medlemsregister.